As herdenkings cadeau

Veelgestelde vragen

Vragen over de tegeltjes

Lege vraag, laten staan

Deze lege vraag is om te starten met de eerste vraag dicht.

Hoe kan ik de as tegeltjes schoonmaken?

Om as tegeltjes schoon te houden, wordt aangeraden om ze voorzichtig af te stoffen met een zachte droge doek of een plumeau met zachte veertjes. Het gebruik van water wordt afgeraden, omdat dit de tegeltjes kan beschadigen. Vermijd ook het gebruik van scherpe voorwerpen op de klei of het papier om krassen te voorkomen..

Kan er een naam/tekst op de tegel gedrukt worden?

Personaliseer uw as tegel met een speciale tekstregel. Kies uit de selectie “standaard tekstregels” of lever uw eigen persoonlijke tekst aan. Neem gerust contact op voor meer informatie.”

Kunnen de bestelde as tegels als cadeau ingepakt worden?

Elke as tegel wordt met zorg verpakt in een cadeauverpakking. De naam van de overledene(n) en specificaties van de bestelling worden op de achterkant van de verpakking aangegeven met een stickertje. Als u de as tegels cadeau wilt geven, kunt u gemakkelijk zien wat in elke cadeau verpakking zit.

Staat de naam van de overledene(n) op de as tegel(s)?

De naam van de overledene(n) wordt op de achterkant van de lijst aangegeven met een stickertje. U kunt de gewenste naam doorgeven, bijvoorbeeld “Papa” of “Drs. J.J. Janssen”.

Het toevoegen van een naam op de as tegel, kan door de optie “Voeg eigen tekstregel toe” te selecteren tijdens het plaatsen van de bestelling.

Kan een as tegeltje gemaakt worden met de as van meerdere personen/dieren?

Een as tegel kan zeker gemaakt worden met de as van meerdere personen/dieren. In dat geval kunt u wat van de gemengde as opsturen.

Kan ik de lijsten neerzetten of ophangen?

De lijsten zijn voorzien van een ophanghaakje aan de achterzijde, evenals een uitklapbaar steuntje, waardoor u de lijsten zowel kunt ophangen als neerzetten.

Wat gebeurd er met as die eventueel over is na het maken van de as tegel?

Eventuele resterende as wordt met uw bestelling teruggestuurd.

Vragen over bestellen/leveren

# Deze laten staan #

Staat hier zodat eerste vraag gesloten blijft

Waar kan ik de as heen sturen?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een opdrachtbevestiging met duidelijke instructies voor het versturen van de as. Vergeet niet om een kopie van de opdrachtbevestiging vast te nieten aan het zakje met de as.

Hoe kan ik de as verpakken?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een opdrachtbevestiging met duidelijke instructies voor het versturen van de as. U kunt de as veilig verpakken in een plastic zakje en dit vastnieten aan een kopie van de opdrachtbevestiging. Stuur het geheel in een envelop op volgens de instructies.

Wat is de levertijd van een bestelling?

De levertijd voor Nederland en België is 4 weken na ontvangst van uw betaling en de desbetreffende as. Voor andere landen kan de levertijd iets langer zijn, afhankelijk van de verzendingstijd.

Waarom gebruikt Ash Project een postbus voor het verzenden van de as?

We gebruiken een postbusadres voor het verzenden van de as, omdat het de veiligste manier is om de as goed te ontvangen. Ons straatadres bevindt zich op het kruispunt van twee straten, wat soms tot verwarring kan leiden bij de bezorging.

Kan ik de as tegeltjes naar verschillende adressen laten sturen?

As tegeltjes worden standaard geleverd in een cadeau verpakking en gratis verstuurd naar één adres in Nederland/België. Het versturen naar meerdere adressen is helaas niet mogelijk.

Ik heb een bestelling geplaatst / offerte aangevraagd maar daarna niets ontvangen, wat is er aan de hand?

Check uw Spam box en neem anders even contact op via ash@project-studio.nl of bel naar +31 (0)6 4911 4547 (ma t/m do 10.00-16.00)

Herinnerings geschenk na overlijden

“Heel fijn dat mijn zus en ik zo’n unieke tastbare herinnering hebben aan onze ouders”