Over ASH Project

ASH Project ontstond na het plotselinge verlies van mijn ouders. Op zoek naar iets bijzonders om wat van hun as te bewaren, begon ik te experimenteren met klei en tekeningen. Zo ontstonden unieke as tegeltjes die ik als persoonlijke herdenkingstegeltjes aan mijn familie schonk. Hun ontroerde reacties raakten mij diep en daarom besloot ik met het ASH Project te starten. Het geeft me veel positieve energie om mensen troost te bieden met een mooi en persoonlijk aandenken.

Hoewel ik mijn ouders nog elke dag mis, hangt het tegeltje gemaakt met hun vermengde as, hier aan de wand. Op die manier zijn ze altijd een beetje bij mij.

Warme groet, Trisha

Maken van uniek as sieraad geschenk

Ik heb bewust voor een magnolia in het logo gekozen, omdat haar vroege lentebloei het begin van een nieuw seizoen en wedergeboorte symboliseert. Het verlies van mijn ouders leidde tot een andere levensweg, maar ondanks het gemis heeft deze verandering ook een positieve invloed op mijn leven gehad

As cadeau Logo